Kami مدیر سایت وضعيت: آفلاين 3 شهريور ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 135 امتياز: 0 تشکر کرده: 5 تشکر شده 7 بار در 7 پست
محل سكونت: یه جایی همین دورو برا
ارسال شده در: دوشنبه، 9 شهريور ماه ، 1388 04:02:10 موضوع مطلب:
منم میلاد هستم
20 ساله هستم از تهران
فکر کنم از همتون گنده ترم
من که هیچ کدومتون رو نمیشناسم....فقط فرشاد تو این بچه ها واسه من آشناس
عیب نداره با هم آشنا میشیم!!!!!!
در ضمن فقط Fallah BAX......... شاید نشناسین ولی بزودی خواهیم ترکوند.
Fallah BAX:mohsen sadde rah/ali zede hal/milad vijso/amin m2/ashkan siyasat _________________ اینو بایدبدونی که حق با ماس/ قدرت رپ فارسی تو دست ماس/
پرچم رو یکی بالا برده با حرف و کل/ پس احترام بزارین واسمون صف به صف
آخرين ويرايش توسط Kami در تاريخ يكشنبه، 8 آذر ماه ، 1388 23:56:28; دفعات ويرايش در مجموع : 1 مرتبه
Kami مدیر سایت وضعيت: آفلاين 3 شهريور ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 135 امتياز: 0 تشکر کرده: 5 تشکر شده 7 بار در 7 پست
ارسال شده در: دوشنبه، 9 شهريور ماه ، 1388 23:20:09 موضوع مطلب:
نه خشگل پسر من تو رو نمیگم آقای n81 ,من منظورم فرشاد aras بود...حلله داداشی؟ _________________ اینو بایدبدونی که حق با ماس/ قدرت رپ فارسی تو دست ماس/
ارسال شده در: چهارشنبه، 11 شهريور ماه ، 1388 06:44:38 موضوع مطلب:
peyman-a مي نويسد:
سلام به همگی
منم پیمان هستم
از اصفهان
18 سالمه
زیاد نمیام اما هر هز گاهی سر میزنم
چاکر همتونم هستم
فدای تو داش پیمان...خوش اومدی داداش...امیدوارم همکاریت رو با ما ادامه بدی _________________ اینو بایدبدونی که حق با ماس/ قدرت رپ فارسی تو دست ماس/
fereshte-koochooloo 1 دنگ سایت به اسمشه وضعيت: آفلاين 10 شهريور ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 341 امتياز: 0 تشکر کرده: 14 تشکر شده 3 بار در 2 پست
ارسال شده در: پنجشنبه، 12 شهريور ماه ، 1388 00:22:52 موضوع مطلب:
سلام
محبوبه هستم
26 از تهران
سابقه ی فروم ترکونی سیاهی دارم ........... البته خویشاوندی خاصی هم با ستاره ی سهیل دارم.... بعضی مواقع کم پیدا می شم ولی وقتی هستم سعی می کنم بترکونم ............ از بچه ها هم میلاد و فرشاد(همون فرشادی که میلاد می گه) رو می شناسم.......
همین _________________ به شانه ام می زنی که تنهایی ام را تکانده باشی....
به چه دل خوش کرد ای؟ تکاندن برف از شانه ی آدم برفی..!
fereshte-koochooloo 1 دنگ سایت به اسمشه وضعيت: آفلاين 10 شهريور ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 341 امتياز: 0 تشکر کرده: 14 تشکر شده 3 بار در 2 پست
ارسال شده در: پنجشنبه، 12 شهريور ماه ، 1388 00:44:42 موضوع مطلب:
بله .. طی آخرین برآوردی که به عمل آوردم می بینم که قراره نقش مادربزرگ رو بازی کنم ...........
البته اگر تقاضا زیاد باشه روی نقش جده ی ماموت هم فکر می کنم ........ _________________ به شانه ام می زنی که تنهایی ام را تکانده باشی....
به چه دل خوش کرد ای؟ تکاندن برف از شانه ی آدم برفی..!
ارسال شده در: پنجشنبه، 12 شهريور ماه ، 1388 00:57:25 موضوع مطلب:
به به.............میبینم که آبجی خودمم که اومد ....... خوش اومدی محبوبه خانم....
راستی بچه ها محبوبه آبجی بزرگمونه هااااااااا
کسی حق نداره بهش چپ نگاه کنه....و گرنه با من طرفید ........ متوجه اید یا نه؟
شوخی کردم
خوش اومدی آبجی محبوبه _________________ اینو بایدبدونی که حق با ماس/ قدرت رپ فارسی تو دست ماس/
ارسال شده در: پنجشنبه، 12 شهريور ماه ، 1388 02:41:22 موضوع مطلب:
چـــــــــــــــــــــشم
نه منظورم این بود که شما انسان بزرگی هستی و احترامت واجبه که یه موقع یه نفر حرف نا مربوطی از دهنش بیرون نیاد..همین
ما که کوچیکتیم آبجی خانم _________________ اینو بایدبدونی که حق با ماس/ قدرت رپ فارسی تو دست ماس/
ارسال شده در: پنجشنبه، 12 شهريور ماه ، 1388 02:58:28 موضوع مطلب:
نزن این حرفارو ...
ما زمین خوردتیــــــــــــــــــــــــم !!!
یه دونه ای...دردونه ای ..گل این گلخونه ای (فروم عربده)
خداییش نیومده ترکوندی دیگه........بچه ها یاد بگیرید.... _________________ اینو بایدبدونی که حق با ماس/ قدرت رپ فارسی تو دست ماس/